Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Academica, la prima victorieRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
26 Sep 2020

Liga 1: Academica, la prima victorie

Academica a obținut la Clinceni prima victorie din acest campionat după ce a decis în zece minute jocul cu Gaz Metan Mediaș.

O primă repriză modestă, în care oaspeții au avut o ocazie bună în minutul 5 la lovitura de cap trimisă de Ciocan direct în brațele lui Vâlceanu și un luft de zile mari al lui Cardoso în careul Academicii în minutul 37, a fost urmată de una ceva mai animată. Dobrescu și-a salvat echipa de la primirea unui gol respingând de pe linia porții șutul lui Butean, apoi pe contraatac Academica ratează o ocazie bună, șutul lui Cordea fiind atenuat de Pashov și respins de pe linia porții de Trif. Un minut mai târziu, același Trif a deviat nefericit șutul expediat de Cebotaru către poarta lui Buzbuchi și l-a derutat pe colegul său, balonul poposind în plasă, iar în minutul 69 Codrea a executat un corner, Jutric a reluat cu capul către poartă și Patriche a trimis tot cu capul în plasă din apropierea liniei porții pentru a majora scorul. Medieșenii au reacționat târziu, abia pe minutele de final, cu Costea și Butean ratând în colțul careului mic întâlnirea cu balonul trimis din lovitură liberă de Deaconu în minutul 90 și cu Sambu reluând din 3 metri mult pe lângă mingea respinsă de Vâlceanu în urma unui șut-centrare trimis de Deaconu.

Cu Bogdan Pătrașcu pe banca tehnică în locul lui Dusan Uhrin, suspendat de clubul medieșean, Gaz Metan suferă a doua înfrângere consecutivă și este egalată la puncte, 6, de trupa lui Ilie Poenaru.

 

Academica Clinceni – Gaz Metan Mediaș 2-0 (0-0)

Au marcat: Cebotaru (min. 61), Patriche (min. 69)

Academica Clinceni (antrenor Ilie Poenaru): Vâlceanu – Pashov, Jutric, Patriche (min. 82 Bautista), Dobrescu – Cebotaru, Gardoş – Sandu (min. 8 Fl. Achim, min. 62 C. Tănase), L. Dumitriu, C. Dumitru (min. 46 Cordea) – Boiciuc (min. 62 Andronic)

Gaz Metan Mediaș (antrenor Bogdan Pătrașcu): Buzbuchi – Butean, Larie, Baco, Trif – Droppa (min. 81 Pambou), Deaconu – Ciocan (min. 81 Costea), Chamed (min. 67 Sanoh), Velisar (min. 46 Smola) – Cardoso (min. 81 Sambu)

Alte știri din Liga 1