Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: ASA atinge linia de plutireCornel Alin Putan / SportPictures.eu
25 Sep 2016

Liga 1: ASA atinge linia de plutire

În duelul ”submarinelor”, ACS Politehnica Timişoara și ASA Târgu Mureş, echipe aflate cu punctajul la cote negative, nu au oferit un spectacol deosebit în partida disputată pe malul Begăi.

Stadionul ”Dan Păltinișanu” a fost gazda unei partide în care momentele spectaculoase s-au lăsat îndelung așteptate. Practic, până la momentul marcării singurului gol al partidei, în minutul 29, nu am consemnat o ocazie clară de gol la niciuna dintre porți. O acțiune individuală a lui Surdu a adus balonul în careul gazdelor și o pasă la 6 metri îl pune pe Ciprian Rus în postura de a îndeplini formalitatea de a trimite nestingherit balonul în plasă. Cinci minute mai târziu Croitoru îl angajează pe Popovici în careul lui Mingote, vârful de atac al gazdelor reluând din voleu din prima, dar nu a reușit să-l surprindă pe portarul mureșenilor. La faza următoare Kuku este aproape de a face 2-0 într-o fază care nu spunea nimic. Atacantul nigerian a reușit să controleze mingea între patru jucători ai echipei gazdă în colțul careului mic al lui Straton și apoi să șuteze din întoarcere, dar goalkeeper-ul timișorenilor a respins cu un reflex senzațional.

Jucătorii lui Ionuț Popa aleargă după egalare și sunt aproape de a-și atinge obiectivul în minutul 53, când Bocșan trece în două rânduri pe lângă înscrierea golului în aceeași fază, prima dată cu o lovitură de cap, apoi cu un șut pe respingerea fundașilor adverși. Tot el semnează ultima ocazie a lui ACS Poli în minutul 80 cu un șut din unghi respins de Mingote, însă ultima șansă de gol a aparținut oaspeților, Ciolacu trăgând în Straton din interiorul careului în al patrulea minut de prelungiri.

Se încheie ACS Politehnica Timişoara - ASA Târgu Mureş 0-1 (0-1), cu cele trei puncte câștigate mureșenii atingând cota 0.

 

ACS Politehnica Timişoara (antrenor Ionuţ Popa): Straton - Străuţ (min. 81 Neagu), Bocşan, Scutaru (min. 24 Şeroni), Novak - Artean - Bărbuţ, Llorente, Croitoru, Doman - Popovici (min. 64 Drăghici)

ASA Târgu Mureş (antrenor Dan Alexa): Mingote - Belu, Dobrosavlevici, Netzer, Matei - Surdu, Dică, Mureşan, Zicu (min. 77 Mendy) - Rus (min. 70 Ciolacu), Kuku (min. 86 Candrea)

Alte știri din Liga 1