Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: ASA Tg. Mureș - FC Voluntari 0-2Răzvan Păsărică / SportPictures.eu
24 Mai 2017

Liga 1: ASA Tg. Mureș - FC Voluntari 0-2

În antepenultima etapă a play-out-ului Ligii 1, pe Stadionul Trans-Sil din Tg. Mureș, s-a disputat partida dintre ASA Tg. Mureș și FC Voluntari. Formația gazdă, matematic retrogradată, nu a avut nicio motivație pentru acest joc în care a întâlnit o echipă aureolată de calificarea în premieră în finala Cupei României.

După o primă repriză egală, oaspeții au apăsat pedala de accelerație și au reușit să marcheze după pauză două goluri, suficient pentru a-și apropia o victorie altfel meritată. Tânărul mijlocaș Căpățână, introdus la pauză, a deschis scorul pentru echipa vizitatoare, în minutul 64, pentru ca apoi, în minutul 82, veteranul Maftei să stabilească scorul final.

FC Voluntari s-a impus cu 2-0 (0-0), meciul fiind considerat unul de pregătire, în vederea finalei Cupei României în care adversară va fi Astra Giurgiu.

Cartonașe galbene, în acest joc, au primit Constantin de la gazde, respectiv Tăbăcariu de la oaspeți.

ASA Tg. Mureș este ultima clasată, cu 13 puncte, în timp ce FC Voluntari se află pe locul 9, cu 36 de puncte acumulate în urma acestui succes.

Alte știri din Liga 1