Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: A patra remiză albă în sezonIonut Tabultoc / SportPictures.eu
07 Mai 2017

Liga 1: A patra remiză albă în sezon

A patra întâlnire din acest sezon între FC Botoșani și Gaz Metan Mediaș s-a încheiat la fel ca și celelalte trei cu o remiză albă ce le menține pe ambele combatante într-o zonă sigură a clasamentului de play-out.

Gazdele moldovene au toate argumentele pentru a regreta acest rezultat, ele fiind la cârma jocului în majoritatea timpului. Practic, în prima repriză ocaziile au apărut la poarta lui Greab, suita fiind deschisă de șutul din voleu al lui Popovici din minutul 7 respins de portarul medieșenilor și continuată de lovitura de cap trimisă de Elek din 8 metri pe lângă poartă. O perioadă de acalmie este curmată de lovitura liberă executată de Mihai Roman în minutul 34 și scoasă de Greab de la vinclu, apoi Popovici lovește bara în minutul 41 dintr-o poziție similară celei în care s-a aflat la ocazia din startul meciului, la limita careului mare în unghi de 45 de grade stânga față de poziția portarului oaspeților.

După pauză medieșenii dau primul semn de prezență în atac prin șutul puțin pe lângă stâlpul din dreapta lui Cobrea trimis de Roberto Romeo din afara careului după o pasă în adâncime trimisă de Eric. Popovici își continuă seria ocaziilor în minutul 73 când nu a reușit să-l învingă pe Greab din situație de unu la unu, apoi Bic trimite un șut sănătos ce mușcă transversala la vinclu, cea mai mare ocazie a oaspeților.

S-a terminat FC Botoșani - Gaz Metan Mediaș 0-0, moldovenii cu cele 27 de puncte acumulate se situează pe locul 4, iar ardelenii cu 31 de puncte pe 2, la egalitate cu CSM Poli Iași.

 

FC Botoșani (antrenor Leo Grozavu): Cobrea - Burcă, Miron, Tincu - Roman, Vaşvari, Bordeianu (min. 67 Cârstocea), Popovici - Fulop (min. 78 Herghelegiu), Elek (min. 58 Kuku), Golofca

Gaz Metan Mediaș (antrenor Cristian Pustai): Greab - Creţu, Trtovac, Buzean, Romeo - Danci, Zaharia, Bic - Munteanu (min. 61 Onanga), Eric (min. 80 Curtean), Lupu (min. 60 Buziuc)

Alte știri din Liga 1