Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Fotbal
Laurențiu Reghecampf și-a reziliat contractul cu SteauaSportPictures.eu
28 Mai 2014

Laurențiu Reghecampf și-a reziliat contractul cu Steaua

FC Steaua a anunțat printr-un comunicat pe site-ul oficial al clubului încetarea colaborării cu antrenorul Laurențiu Reghecampf si staff-ul acestuia:

"FC Steaua București le mulțumește oficial lui Laurențiu Reghecampf și membrilor staff-ului acestuia, care și-au reziliat, în cursul zilei de marți, înțelegerile pe care le aveau cu clubul nostru. Fostul antrenor al Stelei si secunzii săi au ales să dea curs ofertei de la clubul saudit Al Hilal, unde vor activa în următorii doi ani.

Clubul nostru le mulțumește pentru performanțele extraordinare reușite în ultimele două sezoane, în care au adus două titluri de campioană, Super Cupa României, calificarea în "optimile" UEFA Europa League și prezența în grupele UEFA Champions League.

FC Steaua București le dorește mult succes în proiectul viitor lui Laurențiu Reghecampf, Anton Petrea, Cristi Țermure, Florin Tene, Thomas Neubert și Ovidiu Kurti!

După aproape doi ani de mandat, Laurențiu Reghecampf a reușit performanțe extraordinare pe banca roș-albșstrilor, timp în care a cucerit două titluri de campion, o Super Cupă a României, a fost foarte aproape de a cuceri Cupa României și a bifat rezultate notabile în UEFA Champions League și UEFA Europa League, acolo unde a ajuns până în faza "optimilor" de finală.

Din totalul de 103 de partide, 68 au fost in Liga 1, 8 în Cupa Romaniei, una în Super Cupa României, 12 în UEFA Champions League și 14 în UEFA Europa League.

În Liga 1, dintr-un total de 68 de jocuri, 46 au fost câștigate, 18 s-au terminat la egalitate și s-au pierdut doar 4. În Cupa României, roș-albaștrii au înregistrat, cu Laurențiu Reghecampf pe bancă, 5 victorii și 3 rezultate de egalitate (dintre care 0-0 cu Concordia Chiajna în sezonul trecut, joc pierdut apoi la loviturile de departajare și 0-0 cu Astra Giurgiu, în finala pierdută tot la loviturile de departajare). Singura partidă din Super Cupa României a fost câștigată cu 3-0 în fața celor de la Petrolul Ploiești.

În UEFA Champions League, Steaua a câștigat 3 partide din cele 12 disputate, în timp ce 6 au fost încheiate la egalitate și doar 3 au fost pierdute.

În cea mai de succes campanie europeană a lui Laurențiu Reghecampf, în UEFA Europa League, Steaua a obținut 8 victorii, 2 rezultate de egalitate și a pierdut de 4 ori."

 

sursa: steauafc.com

Alte știri din Fotbal