Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tir
Laura Georgeta Ilie, aur la pușcă trei poziții la Universiada de la GwangjuAFP / Mediafax Foto
09 Iul 2015

Laura Georgeta Ilie, aur la pușcă trei poziții la Universiada de la Gwangju

Laura Georgeta Ilie (CS Dinamo București) a adus prima medalie de aur delegației României la Universiada de vară de la Gwangju (Coreea de Sud), joi, la tir, în proba feminină de pușcă trei poziții.

Ilie s-a impus în finala de opt cu un total de 454,4 puncte, devansându-le pe rusoaica Valentina Protasova, 453,5 puncte, și pe iraniana Najmeh Khedmati, 445,1 puncte.

Laura Ilie terminase faza a doua a calificărilor pe locul al doilea, cu 590 puncte, după chinezoaica Chen Dongqi (tot 590 puncte. Eliza Alexandra Simion a ocupat locul 26, cu 574 puncte, iar Ioana Georgiana Cristea a terminat pe 33, cu 571 puncte.

Bilanțul României la Gwangju este până acum de cinci medalii, una de aur (Laura Ilie), două de argint, obținute de atletul Andrei Gag (aruncarea greutății) și judoka Larisa Florian (cat. 52 kg), și două de bronz, ambele cucerite de judoka Vlăduț Simionescu (la cat. +100 kg și la open).

 

sursa: agerpres.ro

Alte știri din Tir