Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tir
Laura Coman obține al doilea ”aur” de Cupă Mondialăcsdinamo.eu
04 Mar 2018

Laura Coman obține al doilea ”aur” de Cupă Mondială

De joi a început la Guadalajara, în Mexic, prima competiție de Cupă Mondială a sezonului de pușcă și pistol desfășurată sub egida Federației Internaționale de Tir Sportiv (FITS), printre sportivii care au obținut primele 15 medalii de aur ale sezonului numărându-se și reprezentanta României în proba de pușcă 10 metri aer comprimat, Laura Coman.

Componenta clubului Dinamo în vârstă de 24 de ani s-a impus cu un total de 251,5 puncte din care 105,6 în prima fază și 145,9 în faza eliminatorie. Chiar dacă la ultima serie de focuri a ratat o dată inelul de 10 și a tras 9,9 și 10,5, Laura a avut un avans considerabil față de chinezoaica Hong Xu, ocupanta locului 2 acumulând un total de 251,0 puncte. Pe locul al treilea s-a clasat indianca în vârstă de numai 17 ani Mehuli Ghosh cu 228,4 puncte.

Conform clasamentului probei dat publicității de FITS la 1 martie, Laura Coman ocupă locul 3 al probei, iar cu acest rezultat și-a asigurat prezența în Turneul Campioanelor 2018.

Alte știri din Tir