Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Gimnastică
powered by Artimex
Larisa Iordache, argint la sol la Campionatele MondialeAFP / Mediafax Foto
12 Oct 2014

Larisa Iordache, argint la sol la Campionatele Mondiale

Larisa Iordache a câştigat medalia de argint în finală la sol, Campionatele Mondiale de la Nanning (China). Larisa Iordache a intrat a doua în finala de la sol, evoluţia ei fiind notată cu 14,800, cu care a obţinut medalia de argint. Medalia de aur a revenit gimnastei Simone Biles (SUA, 15,333), iar cea de bronz sportivei Aliya Mustafina (Rusia, 14,733).

Mai devreme, Larisa Iordache concurase și în finala de la bârnă, dar a căzut de pe aparat, evoluţia ei fiind notată cu 14,066, cu care s-a clasat pe locul 5. Medalia de aur a fost câştigată de Simone Biles (SUA) 15,100, urmată pe podium de Bai Yawen (China) 15,033 şi de Aliya Mustafina (Rusia) 14,166.

Vineri, Larisa Iordache a cucerit medalia de argint la individual-compus, aceasta fiind prima medalie a probei pentru România după 7 ani. De asemenea, în aceeaşi finală, Ştefania Stănilă s-a clasat pe locul 19.

 

sursa: mediafax.ro

Alte știri din Gimnastică