Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Judo
Larisa Florian, bronz la Grand Slam-ul de la Abu DhabiRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
27 Oct 2017

Larisa Florian, bronz la Grand Slam-ul de la Abu Dhabi

Larisa Florian a reuşit să urce pe podium la Grand Slam-ul de la Abu Dhabi după o finală spectaculoasă. Ea s-a impus în finala mică a categoriei -52 kg, după un meci împotriva americancei Angelica Delgado, prin Ippon, cu 36 de secunde înainte de final.

În primul meci, sportiva noastră s-a impus în fata nemţoaicei Miriam Schneider ca mai apoi să fie învinsă de campioana categoriei, Charline Van Snick (Belgia). Pentru intrarea în finală, în recalificări, judoka româncă a trecut de Evelyne Tschopp din Elveţia. Victoria din această zi, îi asigură Larisei 500 de puncte în World Ranking-ul IJF, fapt ce o poate aduce în primele 5 judoka din lume ale categoriei -52 kg.

În competiție au mai luptat la categoria -48 kg judoka Monica Ungureanu şi Pop Alexandra, ambele fiind învinse din păcate de rusoaică Irina Dolgova, campioana categoriei, respectiv Milica Nikolic (Serbia), vicecampioana acestei categorii de greutate.

 

sursa: frjudo.ro

Alte știri din Judo