Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Fotbal
Laminați la receSportPictures.eu
28 Mar 2014

Laminați la rece

Reintrați în cantonament în ultimul moment, jucătorii Oțelului au câștigat un meci important pentru rămânerea în prima ligă.

Cravașați de Marius Șumudică, oaspeții de la Concordia Chiajna au fost mai incisivi în prima repriză, iar Wellington a fost vârful lor de lance. Mișelăricu contrabalansează situația ratărilor cu șutul mult peste poartă din minutul 42.

La pauză Ewald Lienen reușește să regleze cu calm nemțesc mașinăria Oțelului și efectele se văd imediat. Tudorie se întrece pe sine și după o ratare din 6 metri își bate propriul record reușind să rateze și de la 2 metri de poartă! În cele din urmă, cei de pe malul Dunării reușesc să tranșeze soarta meciului în decurs de numai 4 minute prin Astafei, cu o lovitură de cap, în minutul 73 și Zaharia, în minutul 76, după un șut de la peste 20 de metri.

Oțelul – Concordia 2-0 (0-0) și trei puncte intră în contul gălățenilor odată cu salariile pe decembrie. Oțelul urcă pe 12 cu 28 de puncte, cu un loc sub adversarii de azi, care au 31 de puncte.

 

Oţelul Galaţi (antrenor Ewald Lienen): Goicoechea - Mişelăricu, Sîrghi, Prestia, Milea - Cooper, Giurgiu, Lovin, Zaharia (min. 90 Gavrilă) – Tudorie (min. 65 Henrique), Astafei (min. 80 Sevillano)

Concordia Chiajna (antrenor Marius Șumudică): Rîmniceanu - Savin, Papasterianos (min. 68 Bucurică), Ioniţă, Bambara - Ispir, Roşu – Onduku (min. 76 L. Ganea), Purece (min. 59 Da Costa), Serediuc - Welington.

Alte știri din Fotbal