Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
La drum, în BogotaMarius Dobrescu / Mediafax Foto
08 Apr 2014

La drum, în Bogota

Irina Begu, locul 119 WTA, își continuă expediția columbiană participând săptămâna aceasta la turneul de la Bogota, Claro Open Colsanitas, dotat cu premii totale de 250.000 USD.

Prima adversară a jucătoarei noastre a fost slovaca Anna Schmiedlova, locul 65 WTA, cu care Irina s-a mai întâlnit la Nanjing în toamna anului trecut, meci de la care nu are amintiri prea plăcute. Irina a profitat de ocazie și și-a luat revanșa în 80 de minute cu o victorie în două seturi – 6-3, 6-1. Debutul de meci a fost agitat, cu 4 break-uri consecutive, apoi fiecare jucătoare și-a făcut serviciul. La 3-3 Irina se concentrează și câștigă două break-uri și închide primul set. Actul secund debutează cu break-ul slovacei, după care Irina nu mai cedează inițiativa și câștigă 6 ghemuri consecutiv.

Următoarea adversară a Irinei este elvețianca Romina Oprandi, locul 116 WTA, în fața căreia a cedat în două seturi în singurul meci disputat, meci ce a avut loc în urmă cu doi ani la Wimbledon.

Alte știri din Tenis de câmp