Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Natație
La Oradea se vor construi bazine noiDan Lungu / Mediafax Foto
23 Ian 2016

La Oradea se vor construi bazine noi

Lucrările de construcție și amenajare ale bazinelor de înot și sărituri în apă de la Oradea au avansat foarte mult în ultima perioadă. Implicarea totală în acest proiect a Primăriei și a Consiliului Local Oradea au făcut ca ritmul lucrărilor să fie accelerat, iar termenul de predare pentru bazine, în vara lui 2016, să poată fi respectat.

Municipiul de pe Crișuri va avea, foarte curând, bazine ultramoderne de înot și sărituri în apă. Investiția în infrastructură va face ca alături de bazinul olimpic ”Ioan Alexandrescu”, folosit actualmente la înot și polo pe apă, să existe alte piscine, acoperite și descoperite, astfel încât la Oradea se va putea vorbi despre un complex multifuncțional de natație, capabil să găzdiască inclusiv competiții continentale și mondiale.

În acest fel, Oradea va deveni unul din cele mai importante orașe de pe harta natației românești și europene, informează Federația Română de Natație și Pentatlon Modern, pe site-ul său oficial.

Alte știri din Natație