Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
LPF înlocuieşte carnetele de joc cu carduri de identitate Răzvan Păsărică / SportPictures.eu
19 Aug 2015

LPF înlocuieşte carnetele de joc cu carduri de identitate

Adunarea Generală a LPF a aprobat înlocuirea carnetelor de joc cu carduri de identitate pentru fotbaliştii legitimaţi la cluburile din Liga 1.

"Aprobă modificările sistemului actual de legitimare a sportivilor care participă la competiţiile organizate de LPF şi implementarea unui nou sistem, care presupune înlocuirea carnetelor de jucători cu carduri de identitate pentru fotbalişti", se menţionează în hotărârea AG.

Decizia vine după ce în acest început de sezon arbitrii au sesizat probleme cu legitimaţiile de joc ale unor fotbalişti la două partide, ACS Poli Timişoara - FC Botoşani şi Astra Giurgiu - Steaua.

Tot în cadrul şedinţei de marţi, Adunarea Generală a aprobat Regulamentului Media şi înfiinţarea de către LPF a unei societăţi comerciale cu răspundere limitată, în baza dispoziţiilor Legii nr. 69/2000 a Educaţiei Fizice şi Sportului, cu asociat unic LPF, în vederea desfăşurării unor activităţi economice.

 

sursa: mediafax.ro

Alte știri din Liga 1