Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Fotbal
LPF felicită FRF pentru calificarea echipei naționale U21 la EURO 2019Răzvan Păsărică / SportPictures.eu
17 Oct 2018

LPF felicită FRF pentru calificarea echipei naționale U21 la EURO 2019

Liga Profesionistă de Fotbal a felicitat FRF prin intermediul unei scrisori deschise pentru calificarea echipei naționale U21 la EURO 2019.

Stimați domni,

Calificarea echipei naționale a României U21 la turneul final al Campionatului European de tineret din Italia, 2019, reprezintă o reușită excepțională a fotbalului românesc, a felului în care ați manageriat destinul acestei generații și este un motiv de mândrie pentru noi toți.

Liga Profesionistă de Fotbal vă felicită pentru această uriașă performanță, pentru eforturile depuse în toată campania de calificare și urează succes tinerilor jucători la turneul final din Italia!

Totodată, Liga Profesionistă de Fotbal vă asigură de tot sprijinul pe care îl poate aduce, în efortul nostru comun de a avea un fotbal mai competitiv de la an la an.

Încă o dată, felicitări Federației Române de Fotbal, președintelui Răzvan Burleanu, antrenorilor Mirel Rădoi și Daniel Isăilă, întregului staf al echipei naționale de tineret, tuturor celor care au fost implicați în această reușită de excepție a fotbalului nostru.

Succes în Italia! HAI ROMÂNIA!

Gino Iorgulescu,

Președinte Liga Profesionistă de Fotbal

 

sursa: lpf.ro

Alte știri din Fotbal