Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Business sport
powered by Durby Consulting
LPF anunță un nou parteneriat mediaSportPictures.eu
04 Mar 2014

LPF anunță un nou parteneriat media

Liga Profesionistă de Fotbal a anunțat semnarea în cursul zilei de astăzi a unui parteneriat media între LPF și o companie din Uniunea Europeană având ca obiect comercializarea drepturilor de difuzare privind Campionatul Național al Ligii 1.

În baza acestui parteneriat, LPF va încasa în următoarele cinci sezoane competiționale, în mod necondiționat, o sumă anuală netă egală cu valoarea sumelor anuale încasate din cedarea drepturilor de difuzare primite de LPF în sezoanele competiționale 2011/2012, 2012/2013, 2013/2014. La această sumă se va adăuga suma de 1.000.000 de euro net anual în situația în care LPF va organiza competiția "Cupa Ligii", precum și un procent de 20 la sută din veniturile nete din publicitate realizate de posturile TV cu ocazia transmiterii, în direct, a jocurilor din Campionatul Național al Ligii 1. 

Totodată, din sumele care urmează să fie încasate de LPF în baza parteneriatului media încheiat astăzi nu vor fi achitate comisioane de intermediere, astfel cum s-a procedat anterior cu ocazia comercializării drepturilor de difuzare de către LPF. 

Președintele LPF, domnul Gino Iorgulescu a precizat că "prin semnarea parteneriatului media în condițiile prezentate mai sus, și-a respectat angajamentele asumate față de cluburile din Liga 1 la momentul alegerii sale, în funcția de Președinte al LPF". 

Reprezentantul legal al noului partener media al LPF a declarat că "este încantat de semnarea contractului cu LPF, fiind convins că experiența companiei pe care o reprezintă în privința valorificării drepturilor de difuzare va contribui în mod decisiv la creșterea valorică a produsului media asociat Campionatului Național al Ligii 1 și, implicit, a spectacolului sportiv creat de această competiție".

 

sursa: lpf.ro

Alte știri din Business sport