Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Fotbal
LPF, Rusescu și Alexe, vizită la Centrul de Plasament PinocchioSportPictures.eu
07 Dec 2014

LPF, Raul Rusescu și Marius Alexe, în vizită la Centrul de Plasament Pinocchio

Liga Profesionistă de Fotbal va organiza luni, 8 decembrie 2014,un nou eveniment de caritate, înaintea Sarbătorilor de Iarnă. La eveniment vor participa și doi dintre cei mai îndrăgiți fotbaliști din Liga 1, stelistul Raul Rusescu si dinamovistul Marius Alexe.

Dulciuri, baloane de fotbal și multă căldură vor primi, așadar, luni, 8 decembrie, 37 de copii de la Centrul de Plasament “Pinocchio” din București. Cei doi fotbaliști, care reprezintă cele mai populare echipe ale României, Raul Rusescu și Marius Alexe, alături de reprezentanții Ligii Profesioniste de Fotbal, vor face ca toți copiii și adolescenții din orfelinatul “Pinocchio” din București, să se simtă altfel, știindu-se faptul că nimeni nu e singur pe lume, important e să-ți pese de cel de lângă tine, important e ca prietenia și grija pentru aproape să nu rămână doar niște simple cuvinte. În cazul acțiunii Ligii Profesioniste, ele formează o realitate. Suntem alături de copii cu un gând bun și cu un cadou. 

Pachetele au fost deja pregătite, iar mingiile, de renume, vor încărca atmosfera cu bucurie. Copiii vor avea ocazia să schimbe câteva pase și să intre în dialog cu cei doi reprezentanți ai fotbalului profesionist, care, la rândul lor, au primit cu bucurie invitația Ligii Profesioniste de Fotbal. “Mulțumesc foarte mult pentru invitație conducerii Ligii Profesioniste de Fotbal! Sunt onorat că pot contribui la bucuria acestor copii și cred că astfel de inițiative ar trebui să fie tot mai dese!” a spus Marius Alexe.

Raul Rusescu, de asemenea, este încântat de participarea la evenimentul organizat de Liga Profesionistă de Fotbal: “Sunt bucuros pentru această inițiativă. Sunt bucuros pentru că pot participa și sunt bucuros pentru că vom putea face dintr-o simplă întâlnire una de neuitat!” a declarat acesta.

 

sursa: lpf.ro

Alte știri din Fotbal