Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
LNM: O semifinală inedităAlexandru Hojda / Mediafax Foto
07 Mai 2015

LNM: O semifinală inedită

Performera zilei de astăzi, în care s-au jucat meciurile decisive ale sferturilor de finală ale Ligii Naționale de handbal masculin a fost CSM București, învingătoare în deplasarea de la Constanța. HCM din localitate, campioana en-titre, cândva echipa care făcea legea în handbalul românesc și avea o prezență constantă în grupele Ligii Campionilor, a cedat la limită în fața unei echipe dârze, avide de performanță.

Ambiția bucureștenilor le-a adus victoria și calificarea în semifinala în care o vor întâlni pe cealaltă revelație a sferturilor, Potaissa Turda. Astfel una dintre semifinale se va disputa între două echipe clasate pe locurile 5, respectiv 8, demonstrând încă o dată că principalul criteriu în obținerea performanței interne este constanța în joc și anduranța.

Primul meci al semifinalei va avea loc duminică, 10 mai la Turda, atunci când la București va sosi HCM Minaur Baia Mare pentru primul meci al semifinalei cu Dinamo. Ambele echipe au câștigat astăzi pe teren propriu, maramureșenii la pas, în timp ce Dinamo a avut un nou meci plin de tensiune cu Dunărea Călărași.

HCM Minaur Baia Mare – Știința Municipal Dedeman Bacău  27:19 (14:7)

Dinamo București – AHC Dunărea Călărași  28:24 (16:14)

HCM Constanța – CSM București  23:24 (12:12)

Alte știri din Handbal