Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
LNM: Încă o victorie a outsider-ilorCosmin Iftode / SportPictures.eu
16 Apr 2015

LNM: Încă o victorie a outsider-ilor

În această seară a avut loc la Călărași primul meci al seriei de maxim 3 a întâlnirii din sferurile de finală a Ligii Naționale de handbal masculin care opune AHC Dunărea Călărași, locul 6 la sfârșitul sezonului regulat, echipei Dinamo București, locul 3. La capătul unui meci electrizant, decis la aruncări de la 7 metri, gazdele au învins cu 33:32.

Dinamoviștii au zburdat pe teren în prima repriză și au intrat la pauză cu avantaj de 5 goluri (17:12), dar după pauză elevii antrenorului Aihan Omer au pornit cursa de recuperare a handicapului. Dinamo a ieșit din joc o perioadă foarte lungă de timp, ceea ce le-a permis gazdelor să egaleze tabela cu 10 minute înainte de final. Având în portarul Iulian Andrei portar și interul Roman Zagaciurin adevărate locomotive care au tras echipa după ei, călărășenii au condus și cu două goluri, dar au fost egalați cu 6 secunde înainte de finalul timpului regulamentar.

La executarea loviturilor de la 7 metri Zacaciurin a ratat, dar a fost salvat de Andrei, portarul gazdelor reușind să pareze aruncările lui Diou și Șandru. Astfel, outsider-ii s-au impus și în acest ultim meci al sferturilor de finală, călărășenii urmând să dispute în deplasare cele două meciuri programate pe 6 și 7 mai.

Alte știri din Handbal