Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
LNM: Dinamo ia bronzulMircea Rosca / SportPictures.eu
29 Mai 2015

LNM: Dinamo ia bronzul

Medaliile de bronz ale Ligii Naționale de handbal masculin merg la Dinamo București după victoria repurtată aseară pe teren propriu cu 41:24 (21:10) în partida cu AHC Potaissa Turda. A fost a doua victorie a echipei condusă de Constantin Ștefan, cel care cucerea ultimul titlu pentru alb-roșii în urmă cu 10 ani readucând-o acum pe Dinamo în cupele europene după 6 ani de absență de pe plan continental.

Turdenii ocupă locul 4 în ierarhia finală, fiind urmați de AHC Dunărea Călărași, învingătoare mai puțin scontată, dar merituoasă în fața ”marinarilor” de la HCM Constanța. Elevii lui Aihan Omer au învins ieri în deplasare cu 29:35 (11:19) și au sărbătorit pe litoral performanța locului 5, în timp ce gazdele încheie pe un loc 6 în neconcordanță cu ambițiile și evoluțiile echipei în anii trecuți.

Suspansul continuă numai în disputa pentru locurile 7-8, unde HC Odorhei a învins 26:24 (12:13) pe Știința Municipal Dedeman Bacău și a egalat scorul la general, meciul decisiv urmând a avea loc sâmbătă seară tot la Odorhei.

Alte știri din Handbal