Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
LNHM: Vrâncenii își consolidează poziția de play-offRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
16 Mar 2019

LNHM: Vrâncenii își consolidează poziția de play-off

Rezultate interesante în partidele disputate ieri și astăzi în cadrul etapei a 23-a a Ligii Naționale de handbal masculin.

În prologul rundei, AHC Dobrogea Sud Constanța s-a impus la Bacău după ce gazdele au intrat la pauză în avantaj, dar nu au mai putut face față forței elevilor lui Zvonko Sundovski în partea a doua a jocului. Mult mai simplu s-a impus SCM Politehnica Timișoara la Cluj, cea de-a treia victorie a oaspeților fiind cea de la Făgăraș, acolo unde CSU Suceava a produs surpriza și a egalat la puncte, 17, echipa gazdă în ierarhia competiției.

Un meci cu efect asupra configurației finale a clasamentului a fost cel de la Focșani, vrâncenii reușind să-și mărească la 7 puncte distanța față de adversarii lor de astăzi, Minaur Baia Mare, și să-și consolideze astfel poziția a 8-a, ultima de play-off.

Din această etapă mai sunt de disputat două partide, marele derby Dinamo - Steaua și un joc dezechilibrat între Potaissa Turda și HC Buzău.

 

Programul etapei a 23-a este următorul:

Vineri, 15 martie

CSM Bacău - AHC Dobrogea Sud Constanța  28:31 (16:15)

Sâmbătă, 16 martie

CS Universitatea Cluj - SCM Politehnica Timișoara  27:37 (16:22)

CSM București - AHC Dunărea Călărași   29:21 (14:11)

CSM Făgăraș - CSU Suceava  18:21 (9:10)

CSM Focșani 2007 - CS Minaur Baia Mare  32:27 (15:13)

Luni, 18 martie

CS Dinamo București - CSA Steaua București

Duminică, 24 martie

AHC Potaissa Turda - CS HC Buzău 2012

Alte știri din Handbal