Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
LNHM: Vlad Caba, noul antrenor al echipei CSM BucureștiRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
30 Sep 2017

LNHM: Vlad Caba, noul antrenor al echipei CSM București

Echipa masculină de handbal CSM București are începând de vineri un nou antrenor principal în persoana lui Vlad Caba. În urma unei ample analize a evoluțiilor din acest debut de sezon, conducerea compartimentului handbal din cadrul CSM București a considerat că este nevoie de o schimbare la nivelul lotului echipei vicecampioane, menită să aducă un suflu nou.

În consecință, CSMB s-a despărțit pe cale amiabilă de Pau Campos Sunen și Xavier Salvador Jauma, locul acestora urmând a fi luat de antrenorul român Vlad Caba. Obiectivele echipei pentru acest sezon rămân neschimbate.

Vlad Caba are o vastă experiență în handbalul românesc Ca antrenor principal, a câștigat competiția europeană Cupa Challenge, în anul 2015, precum și o medalie de argint și una de bronz în Liga Națională, toate cu HC Odorhei. De asemenea, tehnicianul a mai pregătit echipele Politehnica Timișoara, Minaur Baia Mare și  TV Emsdetten (Germania). La nivel de echipe naționale, Caba a coordonat loturile de juniori și tineret (2000-2001 și 2005-2007), precum și Centrul de Excelență de la Sighișoara în 2008-2009.

Vlad Caba: Am răspuns cu foarte mare surprindere și bucurie, în același timp, la solicitarea conducerii CSMB. Sunt pregătit să îmi dau toată silința pentru a realiza obiectivele și pentru a mă alătura cât mai repede acestui proiect. Sunt foarte determinat să dau tot ce am mai bun și să-mi pun toată priceperea în joc. Sunt convins că există un potential foartet mare, există jucători care au confirmat pe plan intern, cărora li s-au alătura jucători cu o vastă experiență internațională. Ideea e că o echipă bună nu înseamnă suma unor nume, ci înseamnă subordonarea intereselor echipei și aplicarea principiilor de joc. Acest lucru se realizează treptat, dar problema este că trebuie să se realizeze câștigând. Nu avem voie să folosim niciun alibi, e foarte important să începem să câștigăm.

 

sursa: csmbucuresti.ro

Alte știri din Handbal