Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
LNHM: Victorii dificile pentru favoriteRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
21 Mar 2019

LNHM: Victorii dificile pentru favorite

Etapa a 24-a a Ligii Naționale de handbal masculin s-a încheiat astăzi cu meciurile de la Chiajna și Buzău, ambele adjudecate de formațiile favorite, dar numai după o luptă strânsă cu adversarele lor.

În sala Concordia Steaua a disputat prima partidă dintre cele două în care pe teren propriu le joacă fără spectatori ca urmare a sancțiunii primite de la Comisia Centrală de Disciplină, ceea ce a permis adversarei sale CSM Făgăraș să joace un pic mai relaxat și să pună probleme. Oaspeții au reușit să egaleze tabela la 23 cu 12 minute înainte de final după ce elevii lui Ovidiu Mihăilă aveau un avans la pauză de trei lungimi. Două goluri ale lui Vujic și unul al lui Georgescu au refăcut avansul liniștitor pentru steliști, dar făgărășenii le-au dat emoții până spre final apropiindu-se la un singur gol în urmă, tot Vujic și Florea înscriind ultimele două goluri ale partidei încheiate cu scorul de 31:28 pentru gazde. Steaua face 47 de puncte și urcă pe locul 5 având de jucat în ultimele două etape la Buzău și cu Universitatea Cluj pe teren propriu.

Formația buzoiană nu este una comodă, așa după cum a dovedit-o astăzi în întâlnirea cu Dinamo, campioana simțind presiunea echipei pregătite de Eliodor Voica până la jumătatea reprizei secunde, atunci când a început să pună distanță pe tabelă cu golurile lui Negru și Șandru. Elevii lui Constantin Ștefan au încheiat cu un avans de trei goluri pe tabelă și cu 51 de puncte continuă să ocupe ultimul loc pe podium și să mențină avansul de trei lungimi față de Dunărea Călărași, echipă pe care o vor întâlni etapa viitoare pe teren propriu, dar nu vor beneficia de suportul galeriei.

 

Programul etapei a 24-a este următorul:

Marți, 19 martie

AHC Dobrogea Sud Constanța - CSM Focșani 2007  38:27 (16:12)

Miercuri, 20 martie

CSU Suceava - CS Universitatea Cluj  36:25 (16:10)

SCM Politehnica Timișoara - CSM Bacău  30:24 (12:10)

CS Minaur Baia Mare - CSM București  24:31 (12:16)

AHC Dunărea Călărași - AHC Potaissa Turda  31:28 (16:16)

Joi, 21 martie

CSA Steaua București - CSM Făgăraș  31:28 (18:15)

CS HC Buzău 2012 - CS Dinamo București  29:32 (14:18)

Alte știri din Handbal