Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
LNHM: Victorie pentru CSM București la debutul lui Vlad Caba pe banca tehnicăSportPictures.eu
02 Oct 2017

LNHM: Victorie pentru CSM București la debutul lui Vlad Caba pe banca tehnică

Schimbarea băncii tehnice a fost de bun augur pentru CSM București, echipa obținând o victorie importantă împotriva Politehnicii Timișoara, scor 23-21 (12-9).

Deși Vlad Caba a preluat echipa vineriși nu a putut conta pe Ramba și Humet (ușor accidentați), antrenorul principal a găsit formula care să aducă 3 puncte vitale Tigrilor. Cu un prim 7 format din Ciobanu – Onyejekwe, Robledo (Militaru în apărare), Tioumentsev, Hrastnik, Georgievski și Novanc, startul meciului a fost cu totul diferit față de cele din primele patru partide disputate în acest sezon al Ligii Zimbrilor. Atacul așezat și apărarea mult mai organizată și activă, dublată de intervențiile lui Ciobanu, au fost principalele plusuri observate față de meciurile precedente. După 7-7 în minutul 18, Tigrii au înscris 3 goluri consecutive și s-au desprins pe tabelă, avantaj pe care l-au menținut până la pauză, 12-9.

Apărarea CSM-ului a avut de suferit în primele 20 minute ale părții secunde, după eliminarea definitivă a lui Militaru din finalul reprizei întâi, astfel că SCM Politehnica Timișoara a reușit să egaleze scorul la 18-18, în minutul 49. Tigrii au accelerat din nou și s-au desprins rapid la 21-18. Bănățenii s-au apropiat la un gol în minutul 59, dar ultimul atac a aparținut gazdelor, care l-au fructificat printr-o aruncare de la 7 metri, transformată de Garcia Robledo.

La finalul meciului, antrenorul Vlad Caba a declarat: Este o victorie foarte importantă, dar meritul este al echipei și al oamenilor care au muncit până acum. Campionatul României nu este atât de simplu pe cât pare. Trebuie tratată cu respect fiecare echipă deoarece meciurile sunt dificile, iar punctele sunt aceleași, fie că le obții după o partidă cu Timișoara, Iași sau Dinamo.

 

sursa: csmbucuresti.ro

Alte știri din Handbal