Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
LNHM: Victorie de moralRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
19 Oct 2016

LNHM: Victorie de moral

În săptămâna unui meci deosebit de important în Liga Campionilor, pe teren propriu contra liderului grupei Nantes, Dinamo și-a reparat moralul cu o victorie în sala din Ștefan cel Mare împotriva unei echipe care i-a pus mai întotdeauna probleme, ultima dată împiedicându-i pe elevii lui Eliodor Voica să intre în Final Four-ul Cupei României.

Este vorba de Dunărea Călărași, care însă astăzi nu a rezistat asaltului lui Șania, al fraților Esteki și al colegilor lor, care aveau la pauză un avantaj de 5 goluri pe tabelă. Încercările din repriza secundă de recuperare a handicapului de către călărășeni s-au izbit de defensiva sigură a gazdelor și de intervențiile lui Grigoraș, și chiar dacă s-au apropiat la două goluri pe final Savenco a refăcut avantajul.

Dinamo trece momentan pe prima poziție cu 22 de puncte, unul mai mult decât HC Dobrogea Sud, iar Dunărea Călărași rămâne pe 11 cu 9 puncte.

 

Programul etapei a 9-a este următorul:

Miercuri, 19 octombrie

Dinamo București - AHC Dunărea Călărași  32:28 (17:12)

Joi, 20 octombrie

HC Vaslui - HC Odorhei

Vineri, 21 octombrie

AHC Potaissa Turda - CSM Făgăraș

Sâmbătă, 22 octombrie

CSM Focșani 2007 - HC Dobrogea Sud

CSM Satu Mare - CS HC Adrian Petrea Reșița

CSM București - SCM Politehnica Timișoara

Duminică, 22 octombrie

CSA Steaua București - CSU Suceava

Alte știri din Handbal