Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
LNHM: Victorie de moralRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
31 Mar 2017

LNHM: Victorie de moral

Ultima etapă a Ligii Naționale de handbal masculin a continuat astăzi cu ”eternul derby” dintre Dinamo și Steaua, o partidă fără efecte majore asupra configurației clasamentului din moment ce prima echipă se luptă pentru un nou titlu, în timp ce a doua se va bate pentru evitarea retrogradării.

În sala din șoseaua Ștefan cel Mare elevii lui Ovidiu Mihăilă au început curajos și au fost cei care au condus pe tabelă, însă treptat gazdele reușesc să preia inițiativa, fără a se distanța. Abia în minutul 21 jucătorii pregătiți de Eliodor Voica au izbutit să obțină o diferență de două goluri pe tabelă 10:8, pentru a se desprinde la 12:8 trei minute mai târziu. Prima eliminare a partidei s-a dictat în minutul 26, Mousavi fiind ”beneficiarul” acesteia, iar pe fondul superiorității numerice steliștii reduc ecartul și apoi egalează la 13 în minutul 29 și încheie repriza cu un nou gol al egalării, de data aceasta la 14.

Roș-albaștrii au fost cei care au controlat repriza secundă după ce au începur bine și în minutul 37 aveau două goluri în plus pe tabelă 17:19. Chiar dacă suporterii dinamoviști au făcut atmosferă în tribune și le așteptau răspunsul în teren, jucătorii echipei gazdă nu au reacționat pe măsură și în minutul 47 Steaua conducea pentru prima oară în partidă cu trei goluri 20:23. Gluma se îngroșa pentru liderul campionatului în minutul 21 când Ouksir a finalizat o aeriană de mare efect pentru a mări distanța la 5 lungimi 21:26, iar fază este repetată pentru 23:28 cu 5 minute înainte de final.

Până la ultima sirenă fiecare echipă mai înscrie câte o dată și Steaua încheie sezonul regulat cu o victorie care contează numai pentru moral, deoarece rezultatul nu este luat în calcul pentru play-out-ul în care este implicată echipa.

 

Programul etapei a 26-a este următorul:

Marți, 28 martie

AHC Dunărea Călărași - AHC Potaissa Turda  27:27 (15:14)

Vineri, 31 martie

Dinamo București - CSA Steaua București  24:29 (14:14)

Sâmbătă, 1 aprilie

HC Dobrogea Sud - CSM București

HC Vaslui - CSM Satu Mare

CSU Suceava - SCM Politehnica Timișoara

HC Odorhei - CSM Focșani 2007

CSM Făgăraș stă.

Alte știri din Handbal