Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
LNHM: ”Tigrii” încep anul cu stângulRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
30 Ian 2019

LNHM: ”Tigrii” încep anul cu stângul

Începută ieri cu partida de pe litoral dintre Dobrogea Sud Constanța și HC Buzău, câștigată lejer de gazde, prima etapă a Ligii Naționale de handbal masculin din acest an și a doua a returului a continuat astăzi cu o surpriză importantă.

Aflată pe locul 12 înainte de această rundă, CSM Făgăraș a învins la diferență de cinci goluri liderul clasamentului, CSM București, care înregistrează a doua înfrângere în această ediție de campionat.

”Tigrii”, cu un meci mai puțin disputat față de urmăritorii lor, păstrează un avans minim față de Dobrogea Sud și Dunărea Călărași, formație care s-a impus la limită la Baia Mare după ce Minaur avea +4 avans la pauza meciului.

Tot un succes la limită a înregistrat și Potaissa la Suceava, în timp ce Steaua și CSM Focșani au obținut victorii mai clare în deplasările pe care le-au avut la Bacău și respectiv Cluj.

Capul de afiș al etapei îl constituie jocul de mâine din sala ”Constantin Jude” din orașul de pe Bega, acolo unde SCM Timișoara primește vizita campioanei Dinamo București.

 

Programul etapei a 15-a este următorul:

Marți, 29 ianuarie

AHC Dobrogea Sud Constanța - CS HC Buzău 2012  30:22 (16:10)

Miercuri, 30 ianuarie

CS Minaur Baia Mare - AHC Dunărea Călărași  31:32 (17:13)

CSU Suceava - AHC Potaissa Turda  21:22 (8:10)

CSM Bacău - CSA Steaua București  26:30 (14:16)

CSM Făgăraș - CSM București  29:24 (17:12)

CS Universitatea Cluj - CSM Focșani 2007  18:24 (12:9)

Joi, 31 ianuarie

SCM Politehnica Timișoara - CS Dinamo București

Alte știri din Handbal