Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
LNHM: Surpriză la BuzăuPaul Ursachi / SportPictures.eu
03 Feb 2019

LNHM: Surpriză la Buzău

Penultima clasată HC Buzău, echipă care obținuse până astăzi doar două victorii în campionat, a semnat o mare surpriză prin succesul repurtat împotriva unei pretendente la locurile de cupe europene, SCM Politehnica Timișoara.

Conduși la pauză, elevii lui Eliodor Voica au avut un start perfect de repriză secundă și după ce au trecut la conducere cu o serie de patru goluri înscrise consecutiv au menținut avantajul de pe tabelă până la finalul meciului.

Cu 9 puncte, buzoienii sunt la două lungimi în urma sucevenilor, și ei foarte aproape de un rezultat surpriză în deplasarea de pe terenul campioanei. Dinamo își continuă evoluțiile neconcludente cu o victorie la limită în fața unei echipe al cărui obiectiv este evitarea retrogradării și nu transmite semnale liniștitoare din perspectiva play-off-ului Velux EHF Champions League cu Sporting CP Lisabona de care îi desparte trei săptămâni.

În celelalte două partide ale zilei s-au înregistrat victorii clare ale gazdelor, succesul Potaissei urcând-o pe locul 3, în timp ce focșănenii trec pe 6 înaintea marilor perdanți ai rundei, handbaliștii bănățeni.

 

Programul etapei a 16-a este următorul:

Sâmbătă, 2 februarie

CSM București - CS Universitatea Clu  44:28 (20:14)

AHC Dunărea Călărași - AHC Dobrogea Sud Constanța  27:30 (15:16)

CSA Steaua București - CS Minaur Baia Mare  31:25 (17:13)

Duminică, 3 februarie

CS Dinamo București - CSU Suceava  25:24 (13:8)

CS HC Buzău 2012 - SCM Politehnica Timișoara  25:23 (11:12)

AHC Potaissa Turda - CSM Făgăraș  35:28 (18:16)

CSM Focșani 2007 - CSM Bacău  27:22 (13:9)

Alte știri din Handbal