Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
LNHM: Steaua și Poli mențin suspansulSebastian Tataru / SportPictures.eu
29 Apr 2016

LNHM: Steaua și Poli mențin suspansul

A doua rundă a fazei sferturilor de finală ale Ligii Naționale de Handbal masculin a stabilit deja trei dintre cele patru echipe calificate în semifinale.

După victoria repurtată în deplasare săptămâna trecută, Potaissa a trecut lejer de HC Odorhei, stabilind surpriza acestei faze a competiției și reeditează performanța de anul trecut.

La Reșița, CSM București a controlat jocul contra celor de la HC Adrian Petrea și cu al doilea succes se pregătește acum de semifinala cu turdenii de la Potaissa al cărui prim meci se va disputa pe 8 mai la București.

Dinamo s-a calificat după o victorie la lovituri de departajare, un meci spectacol cu o doză consistentă de dramatism. Desprinși la 5 goluri la pauză după ce au controlat autoritar ultimele minute ale primei reprize, călărășenii au fost egalați la 31 pe final și au ratat prima aruncarea seriei de 5 aruncări de la 7 metri.

Dinamo așteaptă acum verdictul disputei dintre Steaua și Poli Timișoara, cele două echipe fiind acum la egalitate după victoria studenților pe Bega. Gazdele s-au impus după o repriză secundă mai bună, meciul fiind unul tensionat, marcat de trei eliminări cu cartonaș roșu. Meciul decisiv pentru stabilirea celei de-a patra semifinaliste va avea loc miercuri, 4 mai, la București.

 

AHC Potaissa Turda - HC Odorhei  36:28 (16:14)

CH CSU Politehnica Timişoara - Steaua Alexandrion Bucureşti  30:27 (14:16)

CS HC Adrian Petrea Reşiţa - CSM Bucureşti  22:26 (9:14)

AHC Dunărea Călăraşi - Dinamo Bucureşti  35:36 (18:13, 31:31)

Alte știri din Handbal