Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
LNHM: Steaua pierde la TurdaMircea Rosca / SportPictures.eu
17 Sep 2016

LNHM: Steaua pierde la Turda

Astăzi au avut loc patru meciuri din programul etapei a patra a Ligii Naționale de handbal masculin. În capul de afiș al zilei, Potaissa Turda a învins o echipă a Stelei aflată încă în căutări. Chiar dacă a menținut ritmul până spre jumătatea reprizei secunde, echipa pregătită de Ovidiu Mihăilă a cedat spre final și a înregistrat a doua înfrângere în această ediție de campionat. Cu punctele acumulate, Potaissa a ajuns la cota 9 și, cel puțin până la finalul partidei de mâine a campioanei, a urcat pe treapta a doua a ierarhiei.

La Reșița, băieții lui Adrian Petrea nu au avut probleme în compania Dunării Călărași, care totuși în minutul 40 era la doar o lungime în urma gazdelor, în timp ce HC Odorhei și-a păstrat invincibilitatea după ce a învins pe teren propriu ambițioasa echipă din Satu Mare, oaspeții mergând la pauză cu un gol avans pe tabelă.

Cea de-a patra întâlnire a avut loc la Suceava, băieții de pe litoral obținând toate cele trei puncte în fața gazdelor de la CSU. Cu 10 minute înainte de final sucevenii se apropiaseră la un gol de trupa lui Dalibor Cutura și Laurențiu Toma, însă maturitatea componenților lotului lui HC Dobrogea Sud și-a spus cuvântul și diferența pe tabelă a crescut constant.

Mâine are loc pe malul Begăi cel mai important meci al rundei, SCM Politehnica Timișoara urmând a primi vizita campioanei Dinamo București.

 

Iată programul complet al etapei a 4-a:

Sâmbătă, 17 septembrie

AHC Potaissa Turda - CSA Steaua București  33:26 (13:10)

CS HC Adrian Petrea Reșița - AHC Dunărea Călărași  27:17 (11:8)

HC Odorhei - CSM Satu Mare  29:23 (13:14)

CSU Suceava - HC Dobrogea Sud  28:35 (15:17)

Duminică, 18 septembrie

SCM Politehnica Timișoara - Dinamo București

CSM Făgăraș - HC Vaslui

Luni, 19 septembrie

CSM București - CSM Focșani 2007

Alte știri din Handbal