Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
LNHM: Steaua menține ritmulStefan Constantin / SportPictures.eu
24 Feb 2018

LNHM: Steaua menține ritmul

Steaua a învins Minaur Baia Mare în meciul disputat la prânz în sala Concordia din Chiajna și păstrează patru puncte avans față de Potaissa Turda.

Liderul ierarhiei nu a avut probleme în a-și impune jocul, Stefan Vujic cu 10 goluri și Andrei Mihalcea cu 7 reușite fiind cei mai buni marcatori ai echipei roș-albastre. Pentru jucătorii pregătiți de Ovidiu Mihăilă urmează o deplasare simplă pe terenul ”lanternei roșii” Politehnica Iași, iar în etapa a 22-a va primi vizita Dunării Călărași.

Elevii lui Adrian Petrea și Eremia Pîrîianu au stat etapa trecută și s-au deplasat la astăzi la Făgăraș pentru un meci ce se anunța dificil. Echipa de la malul Dunării a reușit să-și apropie victoria imediat după pauză când de la 10:10 s-au detașat la patru goluri și au gestionat finalul de meci.

Echipa brașoveană clasată pe locul 11 în Liga Națională va juca în play-out, însă își dorea să ofere suporterilor săi prima victorie pe teren în 2018, echipa lui Liviu Andrieș acumulând singurele puncte la masa verde, după retragerea echipei HC Odorhei.

 

Mâine etapa continuă cu o partidă cu final ușor de intuit la Iași și cu derbiul Moldovei de la Focșani.

Programul etapei a 20-a este următorul:

Vineri, 23 februarie

CS Dinamo București - CSM București  26:25 (9:16)

Sâmbătă, 24 februarie

CSA Steaua București - CS Minaur Baia Mare  30:26 (15:13)

CSM Făgăraș - AHC Dunărea Călărași  20:23 (10:10)

Duminică, 25 februarie

CS Politehnica Iași - SCM Politehnica Timișoara

CSM Focșani 2007 - CSU Suceava

Luni, 26 februarie

AHC Potaissa Turda - AHC Dobrogea Sud Constanța

Partida HC Odorhei - HC Vaslui a fost omologată cu scorul de 10:0 pentru oaspeți datorită retragerii din campionat a echipei HC Odorhei.

Alte știri din Handbal