Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
LNHM: Startul noului sezon s-a dat pe litoralSorin Danielciuc / SportPictures.eu
22 Aug 2022

LNHM: Startul noului sezon s-a dat pe litoral

Sezonul 2022-2023 al Ligii Zimbrilor s-a dat pe litoral, acolo unde CSM Constanța (noua denumire a HC Dobrogea Sud) a învins CSM Focșani cu scorul de 21:18 (9:8). Startul în devans se datorează participării „delfinilor” în primul tur preliminar al European League, la finele acestei săptămâni urmând să evolueze în deplasare contra formației franceze Chambery Savoie, cea care a terminat pe locul 5 în campionatul din Hexagon.

Miercuri este programat al doilea meci al etapei, AHC Potaissa Turda - SCM Politehnica Timișoara, turdenii fiind la rândul lor programați în deplasare în primul tur preliminar al European League în Suedia contra celor de la IK Savehof. Cea de-a treia formație participantă în European League, Minaur Baia Mare, a ales să amâne pentru miercuri, 31 august jocul din prima etapă a Ligii Zimbrilor contra celor de la CSU Suceava.

Restul partidelor rundei sunt programate de vineri până duminică, partida campioanei Dinamo și cea de la Vaslui de duminică urmând a fi transmise de canalul Pro Arena.

 

Iată programul și rezultatele etapei inaugurale:

Luni, 22 august

CSM Constanța - CSM Focșani  21:18 (9:8)

Miercuri, 24 august

AHC Potaissa Turda - SCM Politehnica Timișoara

Vineri, 26 august

HC Buzău - Dinamo București

Sâmbătă, 27 august

CSM Bacău - CSM Odorheiul Secuiesc

CSM București - CSM Oradea

Duminică, 28 august

CSM Vaslui - CSA Steaua București

Miercuri, 31 august

Minaur Baia Mare - CSU Suceava

Alte știri din Handbal