Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
LNHM: Spectacol pe BegaRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
01 Feb 2018

LNHM: Spectacol pe Bega

După pauza indusă de Campionatul European și turneul preliminar de calificare la Campionatul Mondial din 2019, Liga Națională de handbal masculin și-a reluat desfășurarea cu etapa a 16-a. Retragerea intempestivă a celor de la HC Odorhei a fost în beneficiul liderului Steaua, roș-albaștrii fiind primii care au câștigat cu 10:0 la masa verde și au scăpat de un meci greu împotriva unei contracandidate la titlu.

Pe de altă parte, această retragere a animat lupta pentru ultimul loc de play-off, ocupat acum de Minaur Baia Mare, însă băimărenii au pierdut partida din deplasare cu contracandidata directă CSM Focșani, astfel încât vrâncenii s-au apropiat la două puncte în urmă.

Cea mai disputată partidă a rundei s-a jucat la Timișoara, unde gazdele de la SCM Politehnica au câștigat la mare luptă jocul cu HC Dobrogea Sud și păstrează distanța de două lungimi în fața turdenilor, învingători detașați pe teren propriu cu penultima clasată CSM Făgăraș.

Tot la interval de două puncte se situează CSM București, echipă ce a repurtat un succes scontat în sala Rapid cu CSU Suceava.

Astăzi s-au consemnat două remize, surprinzătoare fiind cea din șoseaua Ștefan cel Mare unde Dinamo și-a continuat deriva și în partida cu Dunărea Călărași, în timp ce la Iași Politehnica a câștigat al cincilea punct al campionatului în compania celor de la HC Vaslui.

 

Programul etapei a 16-a este următorul:

Duminică, 28 ianuarie

AHC Potaissa Turda - CSM Făgăraș  30:20 (14:8)

Miercuri, 31 ianuarie

CSM București - CSU Suceava  24:21 (18:9)

CSM Focșani 2007 - CS Minaur Baia Mare  25:20 (14:11)

SCM Politehnica Timișoara - AHC Dobrogea Sud Constanța  24:23 (13:11)

Joi, 1 februarie

CS Politehnica Iași - HC Vaslui  30:30 (13:15)

CS Dinamo București - AHC Dunărea Călărași  26:26 (12:13)

 

Partida CSA Steaua București - HC Odorhei a fost omologată cu scorul de 10:0 pentru gazde datorită retragerii din campionat a echipei HC Odorhei.

 

 

Alte știri din Handbal