Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
LNHM: Scor-fluviu în sala DinamoRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
12 Mar 2020

LNHM: Scor-fluviu în sala Dinamo

Liga Zimbrilor se apropie de finalul sezonului regulat, astăzi disputându-se grosul etapei cu numărul 23. În sala din șoseaua Ștefan cel Mare, campioana Dinamo a spulberat Potaissa cu 44:29, o diferență incredibilă ținând cont că s-au întâlnit primele două clasate în ierarhia la zi, însă trebuie subliniat faptul că turdenii au aliniat la această partidă garnitura a doua a lotului.

Hossu (7 goluri), Zulfic (6) și Dima (5) au fost principalii marcatori ai liderului, iar pentru oaspeți Pințoiu a înscris de 9 ori.

Minaur a pus capăt seriei de înfrângeri cu un succes la Făgăraș și cu 43 de puncte staționează pe locul al treilea, fiind urmată la un punct distanță de Dobrogea Sud Constanța și CSM București, ambele formații terminând învingătoare pe teren propriu meciurile cu Dunărea Călărași și respectiv CSM Școlar Reșița.

Pe locul 6 se situează CSA Steaua cu 41 de puncte după succesul de astăzi de la Focșani, militarii urmând să joace în ultimele două etape contra ”delfinilor” și a ”tigrilor” în meciuri decisive pentru stabilirea ierarhiei din play-off.

 

Iată programul și rezultatele etapei a 23-a:

Joi, 12 martie

CSM București - CSM Școlar Reșița  26:22 (14:8)

AHC Dobrogea Sud Constanța - AHC Dunărea Călărași  30:21 (13:13)

CSM Vaslui - CSM Bacău  29:34 (12:17)

CSM Făgăraș - Minaur Baia Mare  20:22 (10:11)

Dinamo București - AHC Potaissa Turda  44:29 (18:9)

CSM Focșani - CSA Steaua București  20:27 (10:14)

Duminică, 29 martie

SCM Politehnica Timișoara - HC Buzău

Alte știri din Handbal