Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
LNHM: Remiză în primul meci al anuluiRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
29 Ian 2020

LNHM: Remiză în primul meci al anului

După pauza datorată desfășurării Campionatului European de handbal masculin, Liga Zimbrilor și-a reluat activitatea cu etapa a 15-a, cea de-a doua a returului competiției. Cortina s-a ridicat la Turda, acolo unde Potaissa a primit replica constănțenilor de la Dobrogea Sud, partida încheindu-se la egalitate, scor 28:28 (15:15).

Gazdele au avut inițiativa în prima parte a jocului și s-au distanțat la 14:10 în minutul 24, însă elevii lui Djordje Cirkovic au profitat de câteva minute de relaxare în jocul turdenilor și au recuperat handicapul până la pauză. Mai incisivi după pauză, constănțenii s-au distanțat la rândul lor la patru lungimi, 21:25 în minutul 47, dar a fost rândul jucătorilor pregătiți de Horațiu Gal să recupereze și să încheie partida la egalitate.

Radu Ghiță a înscris 13 goluri pentru Potaissa, în timp ce pentru constănțeni Ciprian Șandru a marcat de 9 ori și a fost golgheterul echipei.

În urma acestui rezultat, Potaissa a acumulat 29 de puncte și rămâne pe locul secund la 3 lungimi în fața ”tigrilor”, care vineri vor juca pe terenul liderului Dinamo. Constănțenii fac 24 de puncte și rămân pe 5, dar pot fi depășiți de învingătoarea partidei dintre Steaua și Dunărea Călărași, capul de afiș al zilei de joi.

 

Iată programul și rezultatele etapei a 15-a:

Miercuri, 29 ianuarie

AHC Potaissa Turda - AHC Dobrogea Sud Constanța  28:28 (15:15)

Joi, 30 ianuarie

CSM Făgăraș - CSM Vaslui

Minaur Baia Mare - SCM Politehnica Timișoara

CSA Steaua București - AHC Dunărea Călărași

CSM Bacău - CSM Școlar Reșița

CSM Focșani - HC Buzău

Vineri, 31 ianuarie

Dinamo București - CSM București

Alte știri din Handbal