Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
LNHM: Răsturnări de scor în partidele zileiRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
14 Sep 2018

LNHM: Răsturnări de scor în partidele zilei

Liga Zimbrilor intră în ritm cu etapa a doua programată pe parcursul a două zile. Astăzi, CSM București s-a impus în sala Rapid în fața celor de la CSM Făgăraș, în timp ce la Călărași Dunărea a trecut de Minaur Baia Mare.

”Tigrii”au avut de furcă în prima repriză și au fost nevoiți să revină de la un handicap de cinci goluri, 5:10 în minutul 22, pentru a se apropia la pauză la un gol de ambițioasa echipă făgărășeană. Cu o repriză secundă în care au schimbat registrul de exprimare, gazdele au pus la rândul lor distanță de cinci goluri după numai 12 minute scurse, 19:14, și au gestionat avantajul până la final.

Partida de la Călărași a adus prima victorie a Dunării, elevii lui Adrian Petrea recuperând un deficit de patru goluri, 15:19 în minutul 38, pentru a termina cu un avans de două lungimi.

Celelalte cinci partide ale rundei sunt programate sâmbătă, cap de afiș fiind disputa de la sala din șoseaua Ștefan cel Mare dintre Dinamo și SCM Politehnica Timișoara.

 

Programul etapei a 2-a este următorul:

Vineri, 14 septembrie

CSM București - CSM Făgăraș  26:22 (11:12)

AHC Dunărea Călărași - CS Minaur Baia Mare  30:28 (14:17)

Sâmbătă, 15 septembrie

CSA Steaua București - CSM Bacău

CS HC Buzău 2012- AHC Dobrogea Sud Constanța

CS Dinamo București - SCM Politehnica Timișoara

AHC Potaissa Turda - CSU Suceava

CSM Focșani 2007 - CS Universitatea Cluj

Alte știri din Handbal