Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
LNHM: Primele meciuri din faza a II-a a play-off-uluiRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
08 Mai 2016

LNHM: Primele meciuri din faza a II-a a play-off-ului

Trei partide din faza a II-a a play-off-ului Ligii Națională de Handbal masculin s-au disputat duminică, gazdele impunându-se în fiecare dintre acestea. Toate întâlnirile se dispută după sistemul ”cel mai bun din 3 partide” cu primul și al treilea meci pe terenul echipei mai bine clasate la sfârșitul sezonului regulat.

Meciurile pentru locurile 5-8 s-au disputat la Odorhei și în sala Concordia din Chiajna. HC Odorhei a avut o primă repriză bună în compania celor de la HC Adrian Petrea Reşiţa ce le-a adus un avans de cinci goluri la startul părții a doua a meciului, în care oaspeții au echilibrat jocul.

În sala sporturilor din Chiajna, Steaua și AHC Dunărea Călăraşi au oferit spectatorilor o partidă echilibrată, tranșată în final de gazde. Elevii lui Ovidiu Mihăilă au învins pentru a doua oară în mai puțin de o lună echipa călărășeană, care are o serie de șase înfrângeri consecutive și sunt nevoiți să dea totul săptămâna viitoare în partida cu numărul 2 a seriei.

În primul meci al semifinalelor, Dinamo a trecut concludent în sala din Ștefan cel Mare de CSU Politehnica Timişoara, scor 30:26 (16:10). Mâine, tot în Capitală, în sala Rapid CSM București primește replica turdenilor de la Potaissa.

 

Locurile 1-4:

Dinamo Bucureşti - CH CSU Politehnica Timişoara  36:28 (16:14)

CSM Bucureşti - AHC Potaissa Turda

Locurile 5-8:

HC Odorhei - CS HC Adrian Petrea Reşiţa  26:22 (13:8)

Steaua Alexandrion Bucureşti - AHC Dunărea Călăraşi  30:29 (14:14)

Alte știri din Handbal