Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
LNHM: Potaissa și CSM Bacău au maxim de puncteSportPictures.eu
14 Sep 2019

LNHM: Potaissa și CSM Bacău au maxim de puncte

Etapa a treia a Ligii Zimbrilor a debutat ieri la Făgăraș cu jocul în care CSM București a repurtat prima sa victorie în noua ediție de campionat. Astăzi s-au disputat alte trei partide, la Turda, Bacău și Chiajna. Potaissa continuă parcursul perfect după o victorie categorică în propriul fief contra celor de la SCM Politehnica Timișoara, la fel ca și CSM Bacău, cu a treia victorie din tot atâtea meciuri, astăzi contra celor de la HC Buzău.

În sala Concordia CSA Steaua și CSM Școlar Reșița au oferit celor prezenți un spectacol cu 71 de goluri și o victorie la limită a roș-albaștrilor. După un start mai bun al oaspeților, CSA Steaua a egalat la 9 în minutul 19 și apoi a preluat conducerea având chiar +7 pe tabelă, 28:21, în minutul 44, oaspeții revenind pe final.

Etapa se încheie duminică cu trei partide foarte interesante, capul de afiș fiind întâlnirea din sala Dinamo dintre campioana României și HC Dobrogea Sud.

 

Iată programul și rezultatele etapei a 3-a:

Vineri, 13 septembrie

CSM Făgăraș - CSM București  24:30 (11:13)

Sâmbătă, 14 septembrie

AHC Potaissa Turda - SCM Politehnica Timișoara  32:24 (14:11)

CSM Bacău - HC Buzău  29:28 (16:11)

CSA Steaua București - CSM Școlar Reșița  36:35 (19:15)

Duminică, 15 septembrie

Dinamo București - AHC Dobrogea Sud Constanța

Minaur Baia Mare - AHC Dunărea Călărași

CSM Focșani - CSM Vaslui

Alte știri din Handbal