Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
LNHM: Potaissa se îneacă în DunăreMircea Roșca / SportPictures.eu
20 Mar 2019

LNHM: Potaissa se îneacă în Dunăre

Capul de afiș al etapei a 24-a a Ligii Naționale de handbal masculin a fost partida de la Călărași dintre Dunărea și Potaissa Turda. Meciul a fost precedat de un război al declarațiilor venit pe fondul partidei din tur, câștigată la ”masa verde” de turdeni din cauza problemelor legate de dreptul de joc al unor componenți ai echipei călărășene.

Partida s-a ridicat la înălțimea așteptărilor și după numeroase răsturnări de scor pe tabelă, angajament din partea ambelor combatane, goluri spectaculoase și parade de efect, gazdele s-au impus cu 31:28 și au depășit echipa turdeană în clasament.

Dunărea se află acum pe locul 4 cu 48 de puncte, în timp ce Potaissa coboară o poziție pe 5 cu 46 de puncte, dar și cu un meci mai puțin disputat.

Liderul Dobrogea Sud a învins CSM Focșani la Constanța, dar vrâncenii au primit ajutor din partea celor de la CSM București, care prin victoria lor de la Baia Mare le-a asigurat matematic prezența în play-off. SCM Politehnica a bifat a patra victorie consecutivă într-o serie de partide în care a întâlnit numai formații din subsolul clasamentului, în timp ce sucevenii iau trei puncte scontate pe teren propriu în meciul cu ultima clasată și urcă peste locurile de baraj.

Mâine au loc ultimele două jocuri ale etapei, Steaua evoluând în primul meci pe teren propriu fără spectatori ca urmare a deciziei Comisiei Centrale de Disciplină al federației. Atât Steaua, cât și Dinamo au primit sancțiunea de a disputa două partide pe teren propriu fără spectatori ca urmare a incidentelor din tribunele sălii de la Focșani cu ocazia meciului din semifinalele Cupei României.

 

Programul etapei a 24-a este următorul:

Marți, 19 martie

AHC Dobrogea Sud Constanța - CSM Focșani 2007  38:27 (16:12)

Miercuri, 20 martie

CSU Suceava - CS Universitatea Cluj  36:25 (16:10)

SCM Politehnica Timișoara - CSM Bacău  30:24 (12:10)

CS Minaur Baia Mare - CSM București  24:31 (12:16)

AHC Dunărea Călărași - AHC Potaissa Turda  31:28 (16:16)

Joi, 21 martie

CSA Steaua București - CSM Făgăraș

CS HC Buzău 2012 - CS Dinamo București

Alte știri din Handbal