Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
LNHM: Potaissa Turda a învins la SteauaRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
04 Feb 2017

LNHM: Potaissa Turda a învins la Steaua

Primul meci al etapei din Liga Națională de handbal masculin s-a desfășurat la matineu, în Sala Concordia din Chiajna, acolo unde AHC Potaissa Turda s-a impus cu scorul de 25-24 în fața celor de la CSA Steaua București.

Militarii au condus la pauză cu 12-11, însă ardelenii au reușit în partea secundă să preia conducerea pe tabelă și să își securizeze avantajul de 2-3 goluri până la final.

Radu Lazăr a marcat 7 goluri pentru turdeni, iar Dragoș Iancu a înscris și el de 6 ori, aceștia fiind cei mai eficienți jucători de la echipa învingătoare. Andrei Grasu, de la steliști, cu 5 goluri, a fost cel mai eficient atacant al gazdelor.

Un moment frumos s-a petrecut în prima repriză, când, pe semicerc, Marius Szoke și Nenad Savic s-au ciocnit, primul jucător alegându-se cu o arcadă spartă. Cei doi au părăsit terenul împreună, sprijinindu-se reciproc.

Turda urcă pe locul 3 în clasament, cu 37 de puncte, iar Steaua rămâne pe 6, cu 25 de puncte. Cele două echipe se pot revedea în primul tur de play-off, dacă își vor păstra actualele poziții în clasament.  

Alte știri din Handbal