Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
LNHM: Oaspeții se impun în MoldovaSportPictures.eu
10 Oct 2021

LNHM: Oaspeții se impun în Moldova

Primele două partide ale etapei a 6-a a Ligii Zimbrilor s-au disputat la Suceava și Focșani, ambele fiind câștigate de formațiile vizitatoare. Derby-ul regional dintre CSU Suceava și CSM Vaslui a fost adjudecat de echipa pregătită de Gabriel Armanu, în timp ce campioana Dinamo a mai bifat un joc de pregătire în perspectiva partidei de joia viitoare de la Barcelona în EHF Champions League.

Astăzi, HC Dobrogea Sud a trecut de Minaur Baia Mare grație unei reprize secunde mai bune făcute de Chikovani și colegii săi, iar CSA Steaua a trecut la pas de „șepcile roșii” în deplasarea de la Cluj. Cele două se vor întâlni într-un duel captivant joia viitoare în restanța din etapa a 4-a. Potaissa profită de startul anevoios de sezon al Politehnicii Timișoara și se impune pe Bega, iar băcăuanii au folosit experiența superioară pentru a lua cele trei puncte puse în joc la Alexandria. CSM București a făcut scor cu HC Buzău și se pregătește de o deplasare grea etapa viitoare, la Turda.

 

Iată programul și rezultatele etapei a 6-a:

Sâmbătă, 9 octombrie

CSU Suceava - CSM Vaslui  23:29 (13:16)

CSM Focșani - Dinamo București  26:35 (9:15)

Duminică, 10 octombrie

HC Dobrogea Sud - Minaur Baia Mare  26:22 (13:14)

SCM Politehnica Timișoara - AHC Potaissa Turda  26:35 (14:20)

CSM București - HC Buzău  38:26 (18:10)

CSM Alexandria - CSM Bacău  21:24 (11:12)

Universitatea Cluj - CSA Steaua București  20:30 (10:14)

Alte știri din Handbal