Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
LNHM: Oaspeții fac legea în runda secundăRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
05 Sep 2019

LNHM: Oaspeții fac legea în runda secundă

Liga Zimbrilor a programat astăzi 6 dintre cele 7 partide ale rundei cu numărul 2, ultima urmând a se disputa sâmbătă în Capitală. Trei partide au ținut capul de afiș, două dintre ele încheiate la egalitate, iar cealaltă cu o victorie a oaspeților.

La Timișoara și Călărași oaspeții au plecat cu câte un punct, însă scenariile au diferit. Pe malurile Begăi Politehnica și Minaur au mers cap la cap pe tot parcursul meciului și nu s-au distanțat la mai mult de două goluri, în timp ce la malul Dunării gazdele s-au văzut conduse cu 26:27 cu trei minute înainte de final după ce CSA Steaua a recuperat un handicap de 6 goluri de la 25:19 în numai 6 minute.

Pe litoral Potaissa Turda a făcut legea în jocul cu Dobrogea Sud Constanța, o echipă afectată la nivelul lotului de accidentări sau de probleme cu documentele de joc, și a trecut la pas pentru a bifa a doua victorie în campionat.

Tot integraliști sunt și cei de la CSM Focșani și CSM Bacău, formațiile moldave impunându-se în deplasările de la Buzău și respectiv Reșița, în timp ce singura victorie pe teren propriu a aparținut celor de la CSM Vaslui.

Ultimul joc al partidei este programat sâmbătă de la ora 12:30 în sala Rapid din Capitală, acolo unde CSM București primește replica campioanei Dinamo.

 

Programul și rezultatele etapei a 2-a sunt următoarele:

Joi, 5 septembrie

CSM Școlar Reșița - CSM Bacău  30:37 (14:23)

HC Buzău - CSM Focșani  23:28 (12:12)

AHC Dobrogea Sud Constanța - AHC Potaissa Turda  27:32 (10:17)

SCM Politehnica Timișoara - Minaur Baia Mare  26:26 (12:11)

AHC Dunărea Călărași - CSA Steaua București  28:28 (13:14)

CSM Vaslui - CSM Făgăraș  28:23 (13:9)

Sâmbătă, 7 septembrie

CSM București - Dinamo București

Alte știri din Handbal