Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
LNHM: Noutăți pe banca tehnică a Steleicsasteaua.ro
27 Iun 2020

LNHM: Noutăți pe banca tehnică a Stelei

Ștefan Laufceac, Marius Stavrositu și Marius Tudor fac parte din noul staff tehnic cu care Sandu Iacob va lucra în sezonul viitor al Ligii Zimbrilor.

Marius Stavrositu și-a anunțat retragerea din handbal, din postura de jucător, cu puțin timp înainte de a împlini 40 de ani. De-a lungul carierei a jucat la trei cluburi, HCM Constanța, CSM București și Steaua București. Handbalistul stelist, coordonator de joc al echipei, a evoluat în Ghencea șase sezoane, în două perioade: 2007-2010 și 2017-2020.

Ca jucător are un palmares bogat:
– 8 titluri de campion, dintre care unul cucerit cu Steaua (2008),
– 9 Cupe ale României (două în tricoul roș-albastru, în 2008 și 2009),
– o Supercupă a României,
– de 4 ori semifinalist al Cupei EHF (o dată cu Steaua).

Pentru echipa națională, „Pablo” are 130 de selecții și 300 de goluri marcate.

Vine un moment când trebuie să închei anumite capitole. Am tot zis, în ultimii ani, că mă voi retrage din postura de jucător profesionist la Steaua și așa am făcut. Clubul Steaua are o însemnătate aparte pentru mine și familia mea. Am avut o carieră incredibilă, sunt recunoscător pentru fiecare clipă petrecută în Ghencea. Mi-ar fi plăcut să mă retrag în fața suporterilor care mi-au fost alături de 29 de ani, în prezența galeriei, însă, din păcate, noile restricții au încurcat planurile. Drumul meu în handbalul românesc cu siguranță nu se va opri aici, așa că sper să am ocazia să mă revanșez în fața suporterilor steliști”, a declarat Marius Stavrositu.

 

sursa: csasteaua.ro

Alte știri din Handbal