Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
LNHM: Mișcări pe podiumSebastian Tataru / Mediafax Foto
13 Nov 2015

LNHM: Mișcări pe podium

Joi a avut loc la Timișoara primul meci al etapei a 12-a a Ligii Naționale de handbal masculin. După ce a fost condusă și cu 5 goluri - 6:1 - în prima repriză, Dinamo a redus handicapul la două goluri după primele 30 de minute de joc și au răsturnat situația în partea a doua a jocului, conducând și cu 3 goluri. Gazdele de la CSU Poli au reușit egalarea pe final 26:26, dar un gol norocos, în urma unei devieri, aduce victoria dinamoviștilor, care cu acest rezultat urcă pe prima poziție a clasamentului.

Astăzi, cu două garnituri afectate de indisponibilități, Steaua și HC Odorhei au oferit un meci atractiv în sala Concordia din Chiajna. Oaspeții au început mai bine partida, iar Steaua s-a văzut condusă cu 3 goluri (3:6 în minutul 8) și cu 4 goluri. Revenirea se petrece pe finalul reprizei de la 9:13 la 11:13 pe fondul unei superiorități numerice, elevii lui Ovidiu Mihăilă apropiindu-se la un singur gol 14:15 după care beneficiază de o aruncare de la 7 metri și eliminare la oaspeți, dar Irimescu irosește ocazia de a egala. HC Odorhei punctează în inferioritate, apoi Cian, la cei 38 de ani ai săi, marchează și stabilește scorul pauzei 15:16. În minutul 33 Ouksir aduce egalarea 17:17 în inferioritate numerică, dar elevii lui Vlad Caba reușesc din nou să se distanțeze la două goluri. Marocanul irosește șansa de a aduce egalitatea pe tabelă, în schimb Markez și Goce Ojleski măresc diferența la 4 goluri 22:26 la jumătatea reprizei secunde. Steliștii fac un nou efort, Dragomir face minuni în poarta Stelei, Szoke face 26:27 cu 9 minute înainte de final, apoi Grasu echilibrează din nou tabela 29:29 cu mai puțin de două minute înainte de final. Markez ratează un 7 metri lovind transversala, dar se revanșează cu trei secunde înainte de final tot din aruncare de la 7 metri și aduce victoria oaspeților. Prin urmare, HC Odorhei face 24 de puncte și trece pe locul 3 în locul Stelei, care rămâne cu 23 de puncte.

 

Rezultatele înregistrate până în prezent în etapa a 12-a sunt următoarele:

CSU Poli Timişoara - Dinamo Bucureşti 26:27 (13:11)

Steaua Alexandrion Bucureşti - HC Odorhei 29:30 (15:16)

 

Celelalte partide se vor disputa după următorul program:

Sâmbătă, 14 noiembrie

CSM Ploieşti - CS HC Adrian Petrea Reşiţa

AHC Potaissa Turda - CSM Bucureşti

HC Vaslui CSM Focşani 2007 - CSU Danubius Galaţi

Duminică, 15 noiembrie

CSM Focşani 2007 - AHC Dunărea Călăraşi

Miercuri, 18 noiembrie

HCM Minaur Baia Mare - ACS Energia Tg. Jiu

Alte știri din Handbal