Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
LNHM: Minaur și Steaua se apropie de vârful ierarhieiRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
16 Nov 2019

LNHM: Minaur și Steaua se apropie de vârful ierarhiei

Etapa a 10-a a Ligii Zimbrilor și-a derulat majoritatea partidelor pe parcursul acestei săptămâni.

Miercuri au intrat în joc CSM București și SCM Politehnica Timișoara, ambele învingătoare în deplasările de la Reșița și respectiv Buzău. ”Tigrii” și-au luat astfel câteva zile de pregătire pentru meciul de duminică contra campioanei Dinamo, ultimul din faza șaisprezecimilor de finală ale Cupei României, meci ce va putea fi urmărit pe postul național de televiziune începând cu ora 15:30.

Etapa a continuat joi cu două partide interesante, la Călărași și Baia Mare. Dunărea a primit vizita vecinei de clasament Dobrogea Sud, ”delfinii” reușind să întoarcă rezultatul defavorabil de la pauză și să se impună în ultimele 12 minute, în timp ce în sala ”Lascăr Pană” Minaur a suferit în jocul în care adversară i-a fost CSM Făgăraș, dar în cele din urmă s-a impus la limită și a făcut 22 de puncte, tot atât cât are ocupanta locului secund Potaissa.

Astăzi în sala Concordia din Chiajna CSA Steaua a câștigat un meci la fel de dramatic cu un gol în ultima secundă înscris de Burlacu în poarta celor de la CSM Focșani, rezultatul ducând formația condusă de Sandu Iacob la 19 puncte, la trei lungimi de ocupanta ultimului loc de pe podium. În ultimul meci al zilei, CSM Bacău a câștigat tot la limită pe teren propriu cu CSM Vaslui și toate cele trei formații moldave ocupă acum locurile 5-7 cu vrâncenii și băcăuanii cu câte 16 puncte, iar vasluienii cu un punct mai puțin.

 

Iată programul și rezultatele etapei a 10-a:

Miercuri, 13 noiembrie

CSM Școlar Reșița - CSM București  21:25 (12:15)

HC Buzău - SCM Politehnica Timișoara  22:25 (14:12)

Joi, 14 noiembrie

AHC Dunărea Călărași - AHC Dobrogea Sud Constanța  21:24 (12:11)

Minaur Baia Mare - CSM Făgăraș  28:27 (16:14)

Sâmbătă, 16 noiembrie

CSA Steaua București - CSM Focșani  31:30 (15:15)

CSM Bacău - CSM Vaslui  28:27 (18:14)

Partida AHC Potaissa Turda - Dinamo București a fost amânată pentru o dată ulterioară.

Alte știri din Handbal