Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
LNHM: Minaur învinge în meciul de deschidere a noului sezonPaul Ursachi / SportPictures.eu
27 Aug 2019

LNHM: Minaur învinge în meciul de deschidere a noului sezon

Startul noului sezon al Ligii Zimbrilor s-a dat la Baia Mare cu o întâlnire interesantă între Minaur și HC Dobrogea Sud.

Derulat sub semnul echilibrului, meciul s-a decis în ultimele patru minute, atunci când de la 22:22 gazdele au înscris prin Csepreghi de la 7 metri, constănțenii au aruncat în bară prin Omar, iar Căbuț a încheiat cu gol o acțiune individuală și i-a dus pe maramureșeni la două lungimi distanță.

Oaspeții s-au apropiat la un gol după reușita lui Nikolic, dar ultimele 30 de secunde au aparținut gazdelor, care au punctat pentru a stabili scorul final prin același Csepreghi, cel care a și fost cel mai bun marcator al meciului cu 11 goluri, la fel ca Ionuț Nistor de la ”delfini”.

Constănțenii se pregătesc de deplasarea în Turcia, în Antalya, acolo unde duminică vor întâlni în prima manșă din primul tur al Cupei EHF formația Cip Travel Antalyaspor.

Etapa inaugurală a Ligii Zimbrilor continuă miercuri cu unul dintre capetele de afiș ale rundei, în sala Concordia din Chiajna CSA Steaua București primind replica celor de la SCM Politehnica Timișoara.

 

Programul etapei inaugurale este următorul:

Marți, 27 august

Minaur Baia Mare - AHC Dobrogea Sud Constanța  25:23 (10:10)

Miercuri, 28 august

CSA Steaua București - SCM Politehnica Timișoara

Joi, 29 august

CSM Școlar Reșița - HC Buzău

CSM Bacău - AHC Dunărea Călărași

AHC Potaissa Turda - CSM București

Dinamo București - CSM Vaslui

CSM Făgăraș - CSM Focșani

Alte știri din Handbal