Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
LNHM: Minaur depășește Dobrogea SudPaul Ursachi / SportPictures.eu
29 Sep 2018

LNHM: Minaur depășește Dobrogea Sud

Succes important pentru Minaur Baia Mare în fața deținătoarei Cupei României, Dobrogea Sud Constanța! Pe un final de meci tensionat, elevii lui Raul Fotonea s-au impus la cinci lungimi diferență grație prestației lui Csepreghi, autor al 9 goluri. Aceasta este a doua înfrângere a ”delfinilor” în cele patru etape scurse din campionat, băimărenii având aceeași linie de clasament.

CSM București este deocamdată singura echipă cu succese pe linie după ce astăzi a depășit în sala Rapid pe CSM Bacău, iar CSM Focșani are de jucat luni pe terenul vicecampioanei.

Pe locul secund se află Potaissa, învingătoare categorică în partida din prologul etapei cu ”șepcile roșii”, în timp ce pe locul 4 cu 7 puncte se situează Dinamo, desprinsă în câștigătoare abia în partea a doua a jocului cu CSM Făgăraș disputat în sala din Ștefan cel Mare.

Buzoienii au spart gheața și și-au trecut în cont primul succes lăsând CSU Suceava cu un singur punct și multe semne de întrebare.

Mâine are loc capul de afiș al etapei, la Călărași Dunărea urmând a primi replica celor de la SCM Politehnica Timișoara, iar etapa se încheie luni în sala Concordia din Chiajna cu întâlnirea CSA Steaua București - CSM Focșani 2007.

 

Programul etapei a 4-a este următorul:

Vineri, 28 septembrie

AHC Potaissa Turda - CS Universitatea Cluj  32:23 (15:12)

Sâmbătă, 29 septembrie

CS Minaur Baia Mare - AHC Dobrogea Sud Constanța  28:23 (12:11)

CS HC Buzău 2012 - CSU Suceava  29:27 (15:14)

CSM București - CSM Bacău  30:22 (14:8)

CS Dinamo București - CSM Făgăraș  28:22 (14:13)

Duminică, 30 septembrie

AHC Dunărea Călărași - SCM Politehnica Timișoara

Luni, 1 octombrie

CSA Steaua București - CSM Focșani 2007

Alte știri din Handbal