Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
LNHM: Medaliile de bronz se vor decerna la TurdaMircea Rosca / SportPictures.eu
04 Iun 2017

LNHM: Medaliile de bronz se vor decerna la Turda

Partida a doua din înfruntarea pentrul locul 3 al campionatului Ligii Naționale de handbal masculin s-a jucat la Constanța, gazdele de la HC Dobrogea Sud obținând o victorie categorică împotriva celor de la AHC Potaissa Turda.

După ce au pierdut la mare luptă prima manșă disputată la Turda, ”delfinii” s-au dezlănțuit în fața propriilor suporteri după primele 19 de minute de echilibru pe tabelă, când scorul era egal 10:10, intrând la pauză cu un avantaj de opt goluri. Festivalul a continuat după pauză, diferența mărindu-se treptat și finalul partidei a adus o despărțire emoționantă a portarului Rudi Stănescu de fanii formației constănțene. El se va dedica activității de președinte al clubului, calitate în care a obținut un prim succes din perspectiva sezonului viitor prin aducerea la cârma echipei a antrenorului francez Christian Gaudin, cel care a fost o perioadă scurtă în 2014 și antrenorul naționalei masculine a României.

Meciul decisiv de joia viitoare de la Turda va fi ultimul pentru Stănescu din calitate de jucător, decizia de a se retrage fiind luată și de un alt jucător al constănțenilor, macedoneanul Branislav Angelovski.

 

Meciul pentru locurile 3-4:

HC Dobrogea Sud - AHC Potaissa Turda  47:32 (21:13) - scor general 1-1

Manșa decisivă a luptei pentru medaliile de bronz se va juca joi, 8 iunie, la Turda.

Alte știri din Handbal