Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
LNHM: Meci pe muchie de cuțit la TurdaRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
30 Aug 2019

LNHM: Meci pe muchie de cuțit la Turda

Etapa inaugurală a Ligii Zimbrilor s-a încheiat joi cu cinci dintre cele șapte partide ale sale. Cea mai interesantă a fost cea de la Turda dintre Potaissa și CSM București, un meci cu final dramatic decis însă de mari greșeli de arbitraj.

După ce au condus la pauză cu șase goluri, 18:12, iar cu 9 minute înainte de final aveau cinci lungimi avans, 26:21, ”tigrii” au fost învinși cu un gol în ultimele secunde de echipa gazdă, care a beneficiat de un tratament diferențiat din partea arbitrilor întâlnirii. Din această perspectivă, este interesant de urmărit meciul din etapa viitoare pe care Potaissa îl va disputa la Constanța cu HC Dobrogea Sud.

O altă partidă interesantă a rundei s-a disputat la Bacău, acolo unde gazdele s-au impus în fața revelației sezonului trecut, AHC Dunărea Călărași, echipă ce pornește în acest sezon cu obiective importante.

Campioana Dinamo s-a impus logic pe teren propriu în partida cu CSM Vaslui, în timp ce focșenenii au înregistrat prima victorie a oaspeților în acest campionat.

Nou promovata CSMȘ Reșița a reușit doar un rezultat de egalitate pe teren propriu în meciul contra celor de la HC Buzău, după ce la pauză aveau un avantaj consistent de 5 goluri și au înscris golul egalării cu trei secunde înainte de ultima sirenă.

 

Programul etapei inaugurale este următorul:

Marți, 27 august

Minaur Baia Mare - AHC Dobrogea Sud Constanța  25:23 (10:10)

Miercuri, 28 august

CSA Steaua București - SCM Politehnica Timișoara  26:24 (12:9)

Joi, 29 august

CSMȘ Reșița - HC Buzău  23:23 (12:7)

CSM Bacău - AHC Dunărea Călărași  25:24 (12:14)

AHC Potaissa Turda - CSM București  28:27 (12:18)

Dinamo București - CSM Vaslui  34:30 (14:11)

CSM Făgăraș - CSM Focșani  17:20 (9:11)

Alte știri din Handbal