Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
LNHM: Finala continuă! Decizia se ia la ChiajnaSportPictures.eu
23 Mai 2018

LNHM: Finala continuă! Decizia se ia la Chiajna

Varianta handbalistică a ”eternului derby” din finala Ligii Naționale masculine va avea și al treilea episod. Învinsă la aruncări de departajare în primul meci disputat la Chiajna, CSA Steaua a izbutit o victorie la limită în sala din Ștefan cel Mare și va fi gazda meciului decisiv programat miercurea viitoare în sala Concordia.

Pornită ca mare favorită a meciului de astăzi, Dinamo a fost surprinsă de startul bun al elevilor lui Ovidiu Mihăilă care s-au distanțat rapid la 1:4 și 4:8, păstrând avantajul de patru goluri până spre finalul reprizei. Gazdele au revenit însă și s-au apropiat la un singur gol, 11:12, însă roș-albaștrii au reușit să plece la cabine cu un avantaj de două lungimi, 12:14.

La reluare, jucătorii pregătiți de Constantin Ștefan au apăsat pe accelerație și după o perioadă de tatonare în care steliștii și-au conservat avantajul, au răsturnat tabela cu o serie de patru goluri consecutive ce i-a dus prima dată în avantaj pe tabelă 22:21. Mai concentrați pe final, steliștii au reușit să treacă peste momentul delicat în care gazdele au anulat un handicap de două goluri și au egalat la 25, apoi la 26:26 au înscris golul victoriei în ultimul minut al partidei beneficiind și de o ratare monumentală a lui Descat.

Cu Sajad Esteki având o coastă fracturată și portarul Saied Heidarirad afectat la finalul partidei când i s-a făcut rău, Dinamo a pierdut 26:27 (12:14) meciul cu CSA Steaua și pornește cu șansa a doua în meciul programat pe 30 mai, unul care poate readuce titlul formației din Ghencea după o pauză de 10 ani.

Alte știri din Handbal