Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
LNHM: Final dramatic în partida de la VasluiRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
28 Aug 2022

LNHM: Final dramatic în partida de la Vaslui

Etapa inaugurală a Ligii Zimbrilor a programat în acest week-end majoritatea partidelor.

Campioana Dinamo a trecut la pas de HC Buzău într-o partidă disputată în deplasare, chiar dacă gazdele au avut un start curajos de meci în care au condus cu 3:0 și 6:2. În cele două partide de sâmbătă, echipele gazdă au reușit să se impună în fața celor două nou-promovate. În Capitală CSM București a avut ceva de furcă cu CSM Oradea, dar au încheiat cu +3 pe tabelă, în timp ce în jocul de la Bacău elevii lui Sandu Iacob au pus 7 goluri diferență la pauză și au gestionat avantajul până la final.

Astăzi s-a jucat o singură partidă, dar una foarte intensă. CSM Vaslui a avut un final de excepție în prima repriză și a întors de la 6:11 pentru a intra la cabine cu 14:13. Moldovenii au mărit la trei lungimi avansul în startul reprizei secunde, dar steliștii au egalat la 19, după care fiecare combatantă a trecut alternativ la conducere cu avantaj minim. Steliștii au reușit să rupă seria și să se distanțeze la 28:26 și apoi la 31:29, dar gazdele au punctat de fiecare dată de două ori și a restabilit egalitatea, golurile fiind înscrise la foc automat. Grbovic a înscris de pe semicerc când mai erau câteva secunde până la ultima sirenă și a adus victoria formației din Capitală, o victorie prețioasă în fața unei echipe care va avea un cuvânt greu de spus în acest campionat.

Luni se va juca în devans un meci din etapa a 7-a, Dinamo – CSM Oradea, iar miercuri se va încheia prima rundă cu jocul de la Baia Mare dintre Minaur și CSU Suceava.

 

Iată programul și rezultatele primei etape:

Luni, 22 august

CSM Constanța - CSM Focșani  22:18 (9:8)

Miercuri, 24 august

AHC Potaissa Turda - SCM Politehnica Timișoara  27:24 (12:9)

Vineri, 26 august

HC Buzău - Dinamo București  22:34 (11:15)

Sâmbătă, 27 august

CSM Bacău - CSM Odorheiul Secuiesc  33:25 (18:11)

CSM București - CSM Oradea  29:26 (14:13)

Duminică, 28 august

CSM Vaslui - CSA Steaua București  31:32 (14:13)

Miercuri, 31 august

Minaur Baia Mare - CSU Suceava

Alte știri din Handbal